Omogućimo našoj djeci da ostvare svoj puni potencijal, da uživaju u školovanju i da se razviju u sretne i uspješne osobe!

Otkrijte iskušanu metodu za razvoj intelekta, kreativnosti, volje i praktičnih vještina za život i osigurajte bolju budućnost za Vaše dijete!

Želite za svoje dijete nešto bolje od koncepta škola u kojima djeca "štrebaju" gomile nepotrebnih podataka? S bojazni razmišljate o stresu kroz koji djeca prolaze tijekom osnovne škole? Pitate se hoće li i Vaše dijete "zamrziti" školu kao i mnoga druga djeca? Ili je, ako Vam dijete već ide u školu, nešto od navedenog već dio vaše stvarnosti?

Jeste li znali da postoji druga, bolja opcija za školovanje Vašeg djeteta?

Jedinstvena, međunarodno iskušana waldorfska pedagogija daje odgovore na ove izazove! Waldorfska metoda promiče načela cjelovitog razvoja djece, što uključuje ne samo razvoj njihova intelekta, već i razvoj kreativnosti, motorike, volje i praktičnih vještina potrebnih za svakodnevni život.

To obuhvaća, između ostaloga, i vještine kao što su timski rad, prezentacijske sposobnosti, komunikacijske sposobnosti i sposobnosti neovisnog promišljanja. Također obuhvaća razvoj inicijative, snalažljivosti i kreativnosti u svim aspektima bitnima za postizanje veće kvalitete življenja.

Zanima Vas kako?