Omogućimo našoj djeci da ostvare svoj puni potencijal, da uživaju u školovanju i da se razviju u sretne i uspješne osobe!

Ostvarimo slobodu izbora roditelja i djece - pružimo djeci najkvalitetnije školovanje i odrastanje

Malobrojne su trenutno u Hrvatskoj mogućnosti roditelja da odaberu tip obrazovanja za svoje dijete, osobito u osnovnoškolskom sustavu. Danas postoji svega nekolicina alternativa standardnim državnim obrazovnim institucijama s ustaljenim ex-katedra metodama. Dakle, većina djece i roditelja praktički nemaju nikakvog izbora, već su osuđeni na "kruti" osnovnoškolski sustav, koji se u praksi pokazao daleko od idealnog.

Naše je nastojanje skrenuti veću pozornost javnosti na potrebu razvoja cjelovitijeg i praktičnije usmjerenog kurikuluma, kao i promovirati i poticati mogućnosti izbora za što veći broj djece. Također želja nam je informirati o mogućnostima promjene škole, odnosno prebacivanja djeteta u za njega prikladniju školu, ukoliko dijete nije sretno u školi koju trenutno pohađa. U Zagrebu, što se tiče alternativnih pedagoških pristupa, postoji mogućnost prebacivanja djece nižih razreda u Waldorfsku školu, a ovisno od slučaja do slučaja može se odobriti prebacivanje i u više razrede.


Želite li podržati naš rad i ciljeve za koje se zalažemo, pozivamo vas da nas kontaktirate putem e-maila ili telefonski. Tu smo za Vas radnim danom od 08 do 16h!

E: info@wuz.hr | T: 01/6609-609 | 01/6609/598 | M: 091/2010-609